kadernícky salón v Donovalkove

Lelkes csapatunk idestova 20 éve foglalkozik gyerekekkel Donovalyban(SK). Szórakoztatjuk, síelni tanítjuk őket, játszunk velük.
Minden évben igyekszünk újabb és újabb fejlesztésekkel előrukkolni.
2017-ben végre elérkezett annak is az ideje, hogy ne csak télen, hanem immáron a nyári időszakban is minőségi szolgáltatással tudjunk a gyerekek rendelkezésére állni. Ebből született legújabb projektünk: a DONOVALKOVO nevű gyerekváros.

 

A mai rohanó, digitális kütyükkel telizsúfolt világunkban külön öröm számunkra, hogy végre ismét önfeledten mosolygó gyerekeket láthatunk játszani a mese-házainkban.

Azt viszont már az elején is éreztük, hogy ezekben a különleges és tetszetős házakban nemcsak nálunk, de máshol is szívesen játszanának a gyerekek, ezért úgy döntöttünk, hogy felvállaljuk Magyarországon, és néhány környező országban a házikók kizárólagos forgalmazását.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ezeket a világon egyedülálló, egyedi tervezésű, széles választékban forgalmazott, és nagyon jó minőségű álomházakat mi forgalmazhatjuk.

Kérjük, hogy tekintsék meg kínálatunkat, és amennyiben bármilyen kérdésük vagy ötletük lenne, lépjenek kapcsolatba velünk, és mi kidolgozunk Önökek egy személyre szabott árajánlatot.
Ha nem találnának a kínálatban megfelelő házat, akkor saját tervrajz, vagy néhány fotó alapján, a jellemző méretek megadása után, tulajdonképpen bármilyen elképzelést legyártatunk Önöknek.

További infó a www.fairytalehouses.eu oldalon