Üdvözöljük Donovalkovóban, az elbűvölő minivárosban, amely a szórakozás és a képzelet fővárosa a gyerekek számára.

Interaktív városunk kifejezetten a 2 és 10 év közötti gyerekek számára készült, biztonságos és vonzó környezetet biztosítva számukra a játékhoz és a felfedezéshez. Mondjon búcsút a telefon tablet képernyőknek és a technológiának, miközben gyermekei elmerülnek a szórakozás és a kreativitás világában.

Amíg a kicsik a szórakozással vannak elfoglalva, ne felejtsen el hozni egy könyvet, és irány a hangulatos Patty bisztrónk terasza, ahol elfogyaszthat egy frissítő italt és pihenhet, miközben szemmel tarthatja a kicsiket.
Donovalkovo tökéletes hely egy családi naphoz, ahol a gyerekek és a szülők egyaránt emlékezetes élményben részesülhetnek.

 

Már tudod hogy mi szeretnél lenni ha nagy leszel?

Ne várj arra amíg felnőtt leszel. Gyere el hozzánk a Donovalkovóba, a gyerekek fővárosába és válj rettenthetetlen tűzoltóvá, légy okos bankigazgató, aki okosan bánik a pénzeddel, vagy egy orvos aki meggyógyít mindenkit.

A gyermekvárosban nemcsak az egyes szakmákat lehet kipróbálni, de például farmerré is válhatsz és kipróbálhatod milyen az, amikor kis állatokkal törődsz és a megtanulhatsz szabályszerűen közlekedni is a kisvárosunk utcáin.

Donovalkovóban a felnőttek is gyerekek szeretnének lenni újra!

Donovalkovo egy interaktív gyermekváros 3 -10 éves gyerekeknek.  A gyermekvárosban 23 darab miniház található,  amelyek teljesen autentikusak, méretre szabott berendezéssel. A házakon és a berendezéseken kívül autentikus jelmezekkel várjuk a kis vendégeinket a tökéletes élményért. Donovalkovóban a szórakozást animátorok irányítják és a gyerekeket megtanítják tankolni, tüzet oltani, pénzzel bánni,  bevásárolni és még sok mást.

A Donovalkovo gyerekváros minifarmján várja a kis gazdákat a sok, sok mini állat. A kis gazdák etethetik és itathatják is az állatokat. A következő fontos része a mi gyerekvárosunknak a valós közlekedési helyzeteket hűen modellező KRESZ pálya, amely remélhetően a gyerekek kedvencévé válik. A KRESZ pályán játékos formában sajátíthatják el a kicsik a közlekedés alapszabályait, ami azért is különösen hasznos, mert ezáltal később ösztönszerű képességüké válik a balesetmentes közlekedés Az ügyes sofőrök a nap végén, jogosítványt is kapnak.

Interested in our Minicity? You want to build one for yourself, or just a house for your kids?

Our main product line focuses on providing enchanting playhouses for business environments. Whether you own a daycare, preschool, or any child-centric establishment, LILLIPUTIA offers the perfect solution to enhance the play experience and create a magical atmosphere for young imaginations to thrive.

Contact us