Deti v kostýmových šatách z rozprávky frozen, sa fotia spolu so snehuliakom pred zámkom v Donovalkove.

Kedves vendégeink

Meghívjuk önöket a Donovalkovo kisvárosba, ahol a gyerekek úgy tudnak játszani mint mi, szülők, gyerekkorunkban.
Nincs internet, nincs tablet, telefon csak JÁTÉK. Így, nagybetükkel. Mert a gyerekeink már kezdenek elfelejteni játszani, csúszkálni, futkorászni, biciklizni, egyszóval játszani.
A szülők pedig ez idő alatt pedig relaxálhatnak, nem kell a gyerekekre figyelniük állandóan. Egyszóval „megszabadulni” a gyerektől pár órácskára.
Ez a filózofiánk, ezért teszünk meg mindent kisvárosunkban.
A gyerek érezze jól magát, a szülők meg ne „zavarják” játék közben.
A szülő bent lehet a városkában, de ha nem akar fizetni, hanem inkább meginna egy kávét vagy sört, és pihenne a kényelmes nyugágyainkban, azt megteheti ingyenesen a bistro teraszán. Tehár ez a kisváros nem a szülők szórakoztatására épült, hanem a PIHENÉSÉRE.
A gyerek meg a nap végén annyira kifárad a sok játéktól, hogy garantáltan nem kell este altatni …

 

Már tudod hogy mi szeretnél lenni ha nagy leszel?

Ne várj arra amíg felnőtt leszel. Gyere el hozzánk a Donovalkovóba, a gyerekek fővárosába és válj rettenthetetlen tűzoltóvá, légy okos bankigazgató, aki okosan bánik a pénzeddel, vagy egy orvos aki meggyógyít mindenkit.

A gyermekvárosban nemcsak az egyes szakmákat lehet kipróbálni, de például farmerré is válhatsz és kipróbálhatod milyen az, amikor kis állatokkal törődsz és a megtanulhatsz szabályszerűen közlekedni is a kisvárosunk utcáin.

Donovalkovóban a felnőttek is gyerekek szeretnének lenni újra!

Donovalkovo egy interaktív gyermekváros 3 -10 éves gyerekeknek.  A gyermekvárosban 23 darab miniház található,  amelyek teljesen autentikusak, méretre szabott berendezéssel. A házakon és a berendezéseken kívül autentikus jelmezekkel várjuk a kis vendégeinket a tökéletes élményért. Donovalkovóban a szórakozást animátorok irányítják és a gyerekeket megtanítják tankolni, tüzet oltani, pénzzel bánni,  bevásárolni és még sok mást.

A Donovalkovo gyerekváros minifarmján várja a kis gazdákat a sok, sok mini állat. A kis gazdák etethetik és itathatják is az állatokat. A következő fontos része a mi gyerekvárosunknak a valós közlekedési helyzeteket hűen modellező KRESZ pálya, amely remélhetően a gyerekek kedvencévé válik. A KRESZ pályán játékos formában sajátíthatják el a kicsik a közlekedés alapszabályait, ami azért is különösen hasznos, mert ezáltal később ösztönszerű képességüké válik a balesetmentes közlekedés Az ügyes sofőrök a nap végén, jogosítványt is kapnak.