Gyakori kérdések

Hozhatunk magunkkal saját háziállatot?
Nem. A Donovalkovóba tilos saját állatokat behozni. E tilalom szolgálati kutyákra is vonatkozik. A terület nem ajánlott és nem is biztonságos háziállatok tartózkodására.

Tilos a dohányzás a Donovalkovo területén?
Igen a dohányzás tilos az egész Donovalkovo területén. Csak kijelölt helyen a Patty Bistro teraszán lehetséges, ahol szeretettel várjuk önöket.

Vissza lehet menni a gyermekvárosba és a minifarmra ha egyszer már kijöttem onnan?
Igen természetesen a belépő jegy érvényes egész nap. Például egy finom ebéd után, vagy egy rövid kirándulás után a környéken, vissza lehet jönni a gyermekvárosba.

Az állatok etetése engedélyezett?
Természetesen! A csomagolt táp az állatok részére a pénztárnál vásárolható. Az állatok etetése kijelölt helyen lehetséges. Tilos egyéb ételt az állatoknak adni.

Lehetséges csoportos belépőt, iskola kirándulást, vagy szülinapi bulit rendelni?
Iskolai kirándulást vagy szülinapi bulit szeretne, kérem jelezze 1-2 héttel korábban. Ha szeretne fuvart vagy ebédet rendelni kérem szintén jelezze. További információkért kattintson a Szülinap nálunk  illetve Iskolák és csoportok részre.

Csoportos kedvezmények?
A kedvezmények 20 fő felett elérhetőek. Az árak és kedvezményekért kattintson

Láthatóak az állatok rossz idő esetén is?
Az állatok a minifarmon hozzá vannak szokva a kinti élethez, viszont néha elbújhatnak a nagy hőség vagy eső elől.

Visszakapom a jegy árát ha esni fog az eső?
Nem. Donovalkovo nemfizeti vsissza a jegy árát rossz idő esetét. Ajánljuk előre megnézni az időjárás jelentést, és bekésziteni esőkabátot, meleg ruhát rosz idő esetére.

Hozhatok magammal saját ételt?
Nem. A Donovalkovo gyermekvárosban tilos a saját étel behozatala és fogyasztása. Továbbá szigorúan tilos mással etetni az állatokat, mint az itt vásárolt táp. A vendégeinket szívesen látjuk a Patty Bistro – éttermében széles kínálatunkal, és a pénztárnál pedig megvásárolható a speciális táp az állatok részére is.

Hozhatok saját biciklit, közlekedési eszközt a Donovalkovo területére?
Nem. A Donovalkovo területe korlátozott, valamint biztonsági szempontok miatt sem szabad semmilyen más közlekedési eszközt behozni a kisváros területére.